ONDERHOUD VAN DE TUIN

Na de aanleg van uw tuin begint het werken in de tuin. Het tuin onderhoud gaat nu belangrijk worden om te kunnen blijven genieten van uw tuin.

Bij onderhoud van de tuin denkt u vaak aan werkzaamheden die u zelf kan uitvoeren, in grote lijnen is dat ook vaak het geval.

Maar toch zijn er werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren zoals groot snoeiwerk en bijvoorbeeld het "winterklaar maken van de tuin".

Hiervoor bent u bij ons op het goede adres , maar ook voor advies betreffende herindelen van de tuin en verplanten van planten en of bomen kunt u terecht bij hoveniersbedrijf de Kip.

Uiteraard wilt u het hele jaar met plezier van de tuin genieten, daarom raden wij u aan om de tuin goed bij te houden of een hovenier te vragen om deze eventuele werkzaamheden voor uw tuin uit tevoeren.

Zodat u zelf zonder veel werk toch van de tuin kan blijven genieten.

Ook is het mogelijk om het onderhoud aan uw tuin geheel uit te besteden aan ons.

Wij maken hiervoor een onderhoudscontrakt die bij u past. Dit contract kan bestaan uit bijvoorbeeld 1x in per maand, of 2x per jaar of alleen een keer in het jaar. Wij kunnen dit vrijblijvend voor u op papier zetten.